Pixup, qui sóm i d’on venim?

Pixup sóm una agència especialitzada en creació de pàgines webs totalment orientades a potenciar el teu negoci.

Valorem les teves necessitats, les dels potencials usuaris i els requisits dels principals cercadors (Google, Yahooo…) per oferir-te una solució web altament posicionable que potencii el teu negoci.

Els dos perfils principals dels socis creadors de Pixup, es fusionen per a donar forma a unes necessitats creixents i cada dia més necessàries per a potenciar i projectar el teu negoci o empresa.

Des del 1995, amb els primers CD-roms interactius, hem anat avançant i evolucionant fins a dia d’avui amb la tecnologia Web/Multimèdia.

Des de 1998, amb una àmplia experiència en gestió d’empreses, hem evolucionat fins a l’empresa digital actual. Assessorant i acompanyan-te  per a tenir una bona presència del teu negoci a Internet.

Des de 2017 hem juntat els nostres projectes personals per a oferir una solució que integri  el disseny gràfic, la usabilitat i la optimització de recursos amb les estratègies de màrketing, tècniques de posicionament i assessorament.

Què podem fer per a tu?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Com treballem

T’acompanyem i t’assessorem, orientant-te i facilitant-te per fer-te el màxim de planer els conceptes de les noves tecnologies. Per que si no ho entens, no et sentiràs còmode. Si ho entens i t’hi sents còmode, tot serà més fàcil per a arribar a bon port amb el teu projecte online.
Organitzem les idees, objectius i necessitats, li donem forma, planifiquem i executem el projecte.
Un cop executat el projecte, no et quedes sol, t’acompanyem un temps fins que caminis sol.